Två olika sorters längtan

Jag har fortfarande inte fått "julkänslan" än, vilket känns synd. 
Detta året har på många sätt varit bättre än de andra, men samtidigt har jag haft stunder som jag aldrig haft innan och som jag aldrig någonsin vill komma tillbaka till. 
Alla tjejer i min klass snackar hela tiden om hur sorgligt det ska bli att sluta vår klass, och jag tror att det mycket beror på de underbara och söta killarna som går i samma klass. För inte så länge sen tyckte jag precis som dem, men jag måste erkänna att mina känslor och tankar har förändrats. 
Några av tjejerna kommer jag att sakna så otroligt mycket. En av dom, så mycket så att det kommer att göra ont. 
Majoriteten av killarna har jag gått i samma klass som i ungefär nio år, och jag börjar tycka att det ska bli skönt med nya människor, nya val och en ny chans att förändras till den man inerst inne vill vara.
Inga mer lögner, inget mer svek. Att lära sig att stå för sina åsikter och att kunna, och vilja, säga den fruktansvärda sanningen. Få vetskapen om vilka som föralltid kommer att tillhöra ens hjärta, och vilka som sakta men säkert kommer att blåsas iväg med den kalla, tunga vinden.


-

I've heard of forbidden love,
but never forbidden friendship

Festoutfit

Snart är det Nobel på min skola. Det betyder att man ska klä upp sig elegant, äta en utsökt middag med sina klasskamrater och sedan dansa vals med en kille man inte tycker om. Eller, så tolkar i alla fall jag det som. 

Jag vet inte om jag har nämnt det tidigare, men jag är väldigt beslutsam och håller fast vid det jag kallar min "stil", och det kommer jag också göra på balen. När jag visade min bror min festoutfit inkluderat med dödskallesmyckena, strumpbyxorna och de svarta conversen, så sa han att jag såg ut som en riktig "rock chic". Han menade det, det visste jag, och det gjorde mig så glad.





Klänning - MQ , 499:-
Tights - Gina Tricot, 79:-
Örhängen (Rock by Sweden) - Smycka
Halsband (Rock by Sweden) - Smycka
Converse - Team Sportia

RSS 2.0